کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه شیراز

بسم الله الرحمن الرحیم

و من احیاها فکانما احیاالناس جمیعا

هرکس فردی را از مرگ نجاتش دهد مانند آن است همه مردم را زنده داشته است.(مائده 32)

           

انسان ها همیشه در امنیت، آسایش و آرامش نیستند و گاه حوادث طبیعی و غیرطبیعی، این آرامش را به هم می زند. در این زمان، ندای یاری طلبیِ حادثه دیدگان به گوش می رسد و انسان هایی آموزش دیده، صبور و نیکوکار، فقط برای رضای حضرت حق به کمک آنها می شتابند و دردهایشان را تسکین می بخشند. آری، سخن از تجسّم و نماد امداد و کمک، یعنی «جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران» است؛ نهادی که بدون چشم داشت مادّی، به یاری محرومان می شتابد و از ایشان دلجویی می کند.

 امروز بیش از 150 سال از تئوری و ایده ی صلیب سرخ و هلال احمر می گذرد در تمام این یک قرن و نیم همواره بشر در پی ایجاد صلح، دوستی و خدمات عام المنفعه بوده است. اما آنچه امروز هویدا است شکاف بیش از پیش میان ملت هاست. فاصله ای که بین جنگ و صلح وجود دارد آنقدر نگران کننده است است که باید تک تک ما انسان ها برای از بین بردن جنگ، خونریزی و نفرت تلاش مضاعف کنیم. آنچه امروزه  بیش از پیش مجموعه ی فعالیت های عام المنفعه را تحت فشار و ناملایمتی قرار داده، تخطی مسوولین از قوانین و قراردادهای ملی و بین المللی است. متاسفانه نگاه های سلیقه ای و غیرکارشناسانه بارها و بارها موجب گردید بی طرفی و بی غرضی زیر پا گداشته شود و به انواع مختلف از اصول و اهداف خویش دور شود.

امید است با تلاش بیش از پیش تمام اعضاء هلال احمر، دیگر نیازی به گفتن مهرورزی، صلح و دوستی نباشد.


با احترام

عباس عفیفی

دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه شیراز

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی